24Ωρη Απεργία - Χειμερινό πρόγραμμα Norwegian Dawn 2020-1 - Αρχιπέλαγος : Οι εργαζόμενοι, μεταξύ άλλων, ζητούν πλήρη εφαρμογή των .

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν αύριο, πέμπτη 18 νοεμβρίου, οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, ηλεκτρικό και τραμ), στον απόηχο του . Ο τραγικός θάνατος του 41χρονου εργοδηγού στον ησαπ χτες, ωθεί τους εργαζόμενους στα μμμ να τραβήξουν χειρόφρενο την πέμπτη. Οι εργαζόμενοι στη στα.συ δεν θα δεχτούν άλλη θυσία στον χώρο εργασίας τους. Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι σε ησαπ, μετρό και τραμ μετά το τραγικό δυστύχημα που κόστιζε τη ζωή στον πέτρο γιάμαλη. Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του .

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν αύριο, πέμπτη 18 νοεμβρίου, οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, ηλεκτρικό και τραμ), στον απόηχο του . Î'περγία πλοίων: "Î
Î'περγία πλοίων: "Î"ένει" τα πλοία σήμερα η ΠΝΟ, για 24 ώρες from www.alphafreepress.gr
Ο τραγικός θάνατος του 41χρονου εργοδηγού στον ησαπ χτες, ωθεί τους εργαζόμενους στα μμμ να τραβήξουν χειρόφρενο την πέμπτη. Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι σε ησαπ, μετρό και τραμ μετά το τραγικό δυστύχημα που κόστιζε τη ζωή στον πέτρο γιάμαλη. Σε 24ωρη απεργία προχωρούν αύριο, πέμπτη 18 νοεμβρίου, οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, ηλεκτρικό και τραμ), στον απόηχο του . Σε 24ωρη απεργία κατέρχονται την πέμπτη 18 νοέμβρη οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς με αποφάσεις των σωματείων τους. Δεν θα ισχύσει την πέμπτη 18 νοεμβρίου το μέτρο του δακτυλίου στο κέντρο της αθήνας, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στα μέσα . Οι εργαζόμενοι στη στα.συ δεν θα δεχτούν άλλη θυσία στον χώρο εργασίας τους. Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . Μετά την 24ωρη απεργία θα συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή της γσεε προκειμένου να προγραμματίσει τις επόμενες δράσεις της.

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι σε ησαπ, μετρό και τραμ μετά το τραγικό δυστύχημα που κόστιζε τη ζωή στον πέτρο γιάμαλη.

Μετά την 24ωρη απεργία θα συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή της γσεε προκειμένου να προγραμματίσει τις επόμενες δράσεις της. Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι σε ησαπ, μετρό και τραμ μετά το τραγικό δυστύχημα που κόστιζε τη ζωή στον πέτρο γιάμαλη. Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . Σε 24ωρη απεργία προχωρούν αύριο, πέμπτη 18 νοεμβρίου, οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, ηλεκτρικό και τραμ), στον απόηχο του . Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να . Δεν θα ισχύσει την πέμπτη 18 νοεμβρίου το μέτρο του δακτυλίου στο κέντρο της αθήνας, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στα μέσα . Σε 24ωρη απεργία κατέρχονται την πέμπτη 18 νοέμβρη οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς με αποφάσεις των σωματείων τους. Ο τραγικός θάνατος του 41χρονου εργοδηγού στον ησαπ χτες, ωθεί τους εργαζόμενους στα μμμ να τραβήξουν χειρόφρενο την πέμπτη. Οι εργαζόμενοι, μεταξύ άλλων, ζητούν πλήρη εφαρμογή των . Οι εργαζόμενοι στη στα.συ δεν θα δεχτούν άλλη θυσία στον χώρο εργασίας τους.

Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να . Σε 24ωρη απεργία προχωρούν αύριο, πέμπτη 18 νοεμβρίου, οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, ηλεκτρικό και τραμ), στον απόηχο του . Οι εργαζόμενοι, μεταξύ άλλων, ζητούν πλήρη εφαρμογή των . Μετά την 24ωρη απεργία θα συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή της γσεε προκειμένου να προγραμματίσει τις επόμενες δράσεις της. Οι εργαζόμενοι στη στα.συ δεν θα δεχτούν άλλη θυσία στον χώρο εργασίας τους.

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι σε ησαπ, μετρό και τραμ μετά το τραγικό δυστύχημα που κόστιζε τη ζωή στον πέτρο γιάμαλη. Î'νασύρθηκε σώος 40χρονος από τις γραμμές τρένου στον
Î'νασύρθηκε σώος 40χρονος από τις γραμμές τρένου στον from www.iefimerida.gr
Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι σε ησαπ, μετρό και τραμ μετά το τραγικό δυστύχημα που κόστιζε τη ζωή στον πέτρο γιάμαλη. Μετά την 24ωρη απεργία θα συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή της γσεε προκειμένου να προγραμματίσει τις επόμενες δράσεις της. Οι εργαζόμενοι στη στα.συ δεν θα δεχτούν άλλη θυσία στον χώρο εργασίας τους. Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να . Δεν θα ισχύσει την πέμπτη 18 νοεμβρίου το μέτρο του δακτυλίου στο κέντρο της αθήνας, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στα μέσα . Σε 24ωρη απεργία κατέρχονται την πέμπτη 18 νοέμβρη οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς με αποφάσεις των σωματείων τους. Οι εργαζόμενοι, μεταξύ άλλων, ζητούν πλήρη εφαρμογή των .

Οι εργαζόμενοι, μεταξύ άλλων, ζητούν πλήρη εφαρμογή των .

Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να . Δεν θα ισχύσει την πέμπτη 18 νοεμβρίου το μέτρο του δακτυλίου στο κέντρο της αθήνας, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στα μέσα . Οι εργαζόμενοι, μεταξύ άλλων, ζητούν πλήρη εφαρμογή των . Οι εργαζόμενοι στη στα.συ δεν θα δεχτούν άλλη θυσία στον χώρο εργασίας τους. Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι σε ησαπ, μετρό και τραμ μετά το τραγικό δυστύχημα που κόστιζε τη ζωή στον πέτρο γιάμαλη. Μετά την 24ωρη απεργία θα συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή της γσεε προκειμένου να προγραμματίσει τις επόμενες δράσεις της. Ο τραγικός θάνατος του 41χρονου εργοδηγού στον ησαπ χτες, ωθεί τους εργαζόμενους στα μμμ να τραβήξουν χειρόφρενο την πέμπτη. Σε 24ωρη απεργία κατέρχονται την πέμπτη 18 νοέμβρη οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς με αποφάσεις των σωματείων τους. Σε 24ωρη απεργία προχωρούν αύριο, πέμπτη 18 νοεμβρίου, οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, ηλεκτρικό και τραμ), στον απόηχο του .

Δεν θα ισχύσει την πέμπτη 18 νοεμβρίου το μέτρο του δακτυλίου στο κέντρο της αθήνας, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στα μέσα . Μετά την 24ωρη απεργία θα συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή της γσεε προκειμένου να προγραμματίσει τις επόμενες δράσεις της. Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι σε ησαπ, μετρό και τραμ μετά το τραγικό δυστύχημα που κόστιζε τη ζωή στον πέτρο γιάμαλη. Σε 24ωρη απεργία προχωρούν αύριο, πέμπτη 18 νοεμβρίου, οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, ηλεκτρικό και τραμ), στον απόηχο του . Οι εργαζόμενοι στη στα.συ δεν θα δεχτούν άλλη θυσία στον χώρο εργασίας τους.

Οι εργαζόμενοι, μεταξύ άλλων, ζητούν πλήρη εφαρμογή των . Και ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος συμμετέχει στην 24ωρη
Και ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος συμμετέχει στην 24ωρη from www.iapopsi.gr
Μετά την 24ωρη απεργία θα συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή της γσεε προκειμένου να προγραμματίσει τις επόμενες δράσεις της. Οι εργαζόμενοι, μεταξύ άλλων, ζητούν πλήρη εφαρμογή των . Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . Σε 24ωρη απεργία προχωρούν αύριο, πέμπτη 18 νοεμβρίου, οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, ηλεκτρικό και τραμ), στον απόηχο του . Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να . Οι εργαζόμενοι στη στα.συ δεν θα δεχτούν άλλη θυσία στον χώρο εργασίας τους. Δεν θα ισχύσει την πέμπτη 18 νοεμβρίου το μέτρο του δακτυλίου στο κέντρο της αθήνας, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στα μέσα . Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι σε ησαπ, μετρό και τραμ μετά το τραγικό δυστύχημα που κόστιζε τη ζωή στον πέτρο γιάμαλη.

Ο τραγικός θάνατος του 41χρονου εργοδηγού στον ησαπ χτες, ωθεί τους εργαζόμενους στα μμμ να τραβήξουν χειρόφρενο την πέμπτη.

Ο τραγικός θάνατος του 41χρονου εργοδηγού στον ησαπ χτες, ωθεί τους εργαζόμενους στα μμμ να τραβήξουν χειρόφρενο την πέμπτη. Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . Μετά την 24ωρη απεργία θα συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή της γσεε προκειμένου να προγραμματίσει τις επόμενες δράσεις της. Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι σε ησαπ, μετρό και τραμ μετά το τραγικό δυστύχημα που κόστιζε τη ζωή στον πέτρο γιάμαλη. Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να . Σε 24ωρη απεργία προχωρούν αύριο, πέμπτη 18 νοεμβρίου, οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, ηλεκτρικό και τραμ), στον απόηχο του . Οι εργαζόμενοι, μεταξύ άλλων, ζητούν πλήρη εφαρμογή των . Οι εργαζόμενοι στη στα.συ δεν θα δεχτούν άλλη θυσία στον χώρο εργασίας τους. Σε 24ωρη απεργία κατέρχονται την πέμπτη 18 νοέμβρη οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς με αποφάσεις των σωματείων τους. Δεν θα ισχύσει την πέμπτη 18 νοεμβρίου το μέτρο του δακτυλίου στο κέντρο της αθήνας, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στα μέσα .

24Ωρη Απεργία - Χειμερινό πρόγραμμα Norwegian Dawn 2020-1 - Î'ρχιπέλαγος : Οι εργαζόμενοι, μεταξύ άλλων, ζητούν πλήρη εφαρμογή των .. Σε 24ωρη απεργία προχωρούν αύριο, πέμπτη 18 νοεμβρίου, οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, ηλεκτρικό και τραμ), στον απόηχο του . Ο τραγικός θάνατος του 41χρονου εργοδηγού στον ησαπ χτες, ωθεί τους εργαζόμενους στα μμμ να τραβήξουν χειρόφρενο την πέμπτη. Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να . Οι εργαζόμενοι στη στα.συ δεν θα δεχτούν άλλη θυσία στον χώρο εργασίας τους. Οι εργαζόμενοι, μεταξύ άλλων, ζητούν πλήρη εφαρμογή των .

Οι εργαζόμενοι στη στασυ δεν θα δεχτούν άλλη θυσία στον χώρο εργασίας τους 24ωρη απεργια. Οι εργαζόμενοι στη στα.συ δεν θα δεχτούν άλλη θυσία στον χώρο εργασίας τους.